ITAB Offices

Commercial

A fresh space for one of Europe’s largest shopfitters

The refurbishment of ITAB UK head office needed to reflect the Swedish companies’ focus on sustainability. Over cladding of the dated brick building with natural timber and metallic finishes gives it a fresh look. Every window now features solar control glass, which lets in more light and reflects away excess heat. By adjusting the entrance and landscaping, we’ve made the building more accessible. Totally redesigning what was the ‘mock shop’ into modern, bright meeting spaces made much better use of the space. The reception area’s strong red and white colour scheme emphasises the brand’s heritage, and a world map displays ITAB’s global branches. The modern office concept, has been replicated throughout the building.